Escape Room er en ny og underholdende aktivitet både for store og små! Det er en forholdsvis ny aktivitet, som hurtigt er blev populær. I lukkes inde i et rum, og så har i 1 time til at finde gådens svar, som vil få jer ud af rummet. Læs mere om Escape Room her på siden!

Der er ikke noget bedre end kvalitetstid med familien. Mange tager i biografen, i svømmehallen eller på fodboldbanen, men Escape Room er en ny, spændende aktivitet, I kan prøve.

Det er en oplevelse, som sætter alle sanserne i gang og udfordrer jeres evne til at samarbejde. Det er derfor også en perfekt aktivitet at lave sammen som familie.

Der findes Escape Rooms i hele landet. Tag f.eks. på tur i Escape Room i København, og tag ud at spise frokost bagefter.

Udfordr jeres logiske sans

Kan I holde hovedet koldt og løse gåden, før tiden løber ud? Escape Room er en sjov og underholdende aktivitet, fordi den udfordrer jer på mange måder.

I et klassisk Escape Room kommer I ind i et spændende og dekoreret rum. Her har I 1 time til at løse en række gåder for at slippe ud. Det vil udfordre alle jeres sanser, jeres samarbejdsevne og logisk sans.

Escape Room findes desuden i flere variationer og niveauer. Der vil derfor både være niveauer for store og små, så hele familien kan være med. Det er en anderledes aktivitet, som I aldrig vil glemme – og I vil sikkert komme tilbage til Escape Room igen!

Samarbejd og få et tættere forhold

Escape Room er en fantastisk familieaktivitet, fordi den kræver, at I kommunikerer og samarbejder. En tur i Escape Room vil derfor give jer et tættere sammenhold som familie. I vil skulle arbejde sammen og vil lære nye ting om hinanden.

Derudover vil I få mulighed for opleve hinanden i nye roller. Børnene medbringer deres nysgerrighed, de voksne tænker logisk og bedsteforældrene kommer med visdom og erfaringer. Alle vil derfor spille en vigtig rolle i løsningen af gåderne.

Efter en tur i Escape Room vil I komme ud med et styrket fællesskab og et fantastisk godt minde. Det er en oplevelse, I vil snakke om i lang tid efter.

Escape Rooms – underholdning for hele familien

Hvis I ikke ved, hvad I skal lave i jeres næste ferie eller weekend, så overvej en tur i Escape Room. Det er en sjov oplevelse, der giver underholdning til hele familien.

I har sikkert været i svømmehallen og biografen flere gange, men Escape Room er noget nyt. Og det bliver sikkert hurtigt favoritaktiviteten, når børnene har skolefri eller -ferie.

Escape Room er desuden også en sjov aktivitet som bedsteforældre kan lave med børnebørnene. Så får både børn og voksne en underholdende dag!