Dagene går, og juleaften er ved at være inden for rækkevidde. Derfor er det så småt blevet tid til at finde gaveideer til ham du holder af. De sidste par år har oplevelsesgaver været i meget høj kurs – og forventes også at være det i år.

I dette indlæg finder du fem gode forslag til oplevelsesgaver til ham. Indlægget er ment som inspiration, så du får nemmere ved at vælge den helt rigtige gave, der skaber glæde hos modtageren.

Nedenstående gaveideer kan selvfølgelig også bruges i forbindelse med fødselsdage, studentergaver og lignende. Gaverne er ikke forbeholdt juleaften, så tøv ikke med at læse med. Derudover er det værd at vide, at alle oplevelserne kan bookes via DuGlemmerDetAldrig.

Svæveflyvning

SvæveflyvningTrænger han til at få lidt sommerfugle i maven kombineret med en flot udsigt? Giv ham en tur i en svæveflyver – en af de mere populære oplevelser til ham. I Danmark findes der flere forskellige foreninger og klubber, der tilbyder ture i svæveflyver. Det unikke ved en oplevelse som svæveflyvning, det er det lydløse svæv gennem luften.

Djævleræs

Kan du huske dengang TV2 Zulu sendte Djævleræs? Hundredevis af mænd sad klistret til skærmen med et brændende ønske om SELV at få lov til at køre i smadrede biler. Nu er det faktisk blevet muligt! I Jylland og på Sjælland er det muligt at køre Djævleræs og få en oplevelse man sent vil glemme. Oplevelsen er perfekt til den lidt større herregruppe, der elsker at køre bil og konkurrere.

F16 simulator

Hvis han længe har spekuleret i, hvordan det må være at flyve en F16, så kan du faktisk forære ham svaret i form af en tur i en F16-simulator. Sådan en oplevelse til ham vil helt sikkert give spænding og underholdning for alle pengene. Især når han finder ud af, hvor realistisk simulatoren er. Der er tale om et 100% simuleret cockpit, der for alvor giver følelsen af at sidde i en ægte F16.

Ølsmagning

Smagning på god øl er for langt de fleste mænd en fantastisk oplevelse. Derfor skal oplevelsen selvfølgelig også med i dette indlæg. Der findes mange forskellige ølsmagninger rundt omkring i Danmark. I takt med, at der kommer flere og flere lokale bryghuse, jo flere ølsmagninger ”popper op”. Ølsmagning er i øvrigt en ”perfekt” oplevelse at give til ham, der elsker øl og går op i øllets anatomi osv.

Kør Ferrari

Til ham, der elsker høj fart og dyre biler, er en tur i Ferrari et must. Det er bl.a. muligt at prøvekøre en Ferrari på Jyllandsringen. Vi må desværre sande, at det er de færreste af os, der på et tidspunkt kommer til at eje en Ferrari. Derfor gælder det om at gribe en mulighed som denne, hvis han altid har drømt om at køre i den røde bil med hestelogoet.

Mangler du flere gaveideer til ham?

Hvis ovenstående fem forslag ikke passer så godt på ham du skal give gave, så fortvivl ej. Der findes MANGE flere gaveideer og oplevelser du kan se nærmere på. Oplevelsesvirksomheden DuGlemmerDetAldrig har skrevet en stor inspirationsartikel, hvori de har samlet hele 35 gaver og oplevelser til ham. En artikel som er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have nogle flere forslag: Læs artiklen her. Alternativt kan du besøge kategorien ”Oplevelser til ham” her på siden. Der finder du også en masse gode bud på oplevelser til ham, der skaber begejstring.