Det kan være svært at komme på nye aktiviteter igen og igen, som du kan lave med vennerne. Man kan selvfølgelig altid tage på en bar og få en enkelt øl imens man spiller pool. Dog bliver det hurtigt kedeligt, hvis der aldrig er variation i aktiviteterne!

Vi har samlet 3 underholdende idéer til, hvad du kan lave sammen med dine venner! Læs med her i artiklen og foreslå eventuelt disse næste gang, du ser vennegruppen.

Escaperooms

Escaperooms kaldes også escape spil, riddle rooms og meget andet. I bund og grund går det ud på, at man kommer ind i et rum med en gruppe andre personer og skal løse en gåde af en eller anden art.

Det kan eksempelvis være, at man skal løse videnskabelige opgaver for at finde nøglen, så man kan åbne døren og derefter komme ud af rummet. Det kan også være andet end videnskabelige opgaver som eksempelvis gåder.

Hvorfor ikke prøve dette som den næste aktivitet i vennegruppen? På den måde får I også testet jeres egenskaber i forbindelse med at samarbejde med hinanden! Mange af de populære escape games er blevet populære og man ser flere og flere virksomheder, som kaster sig ud på dette marked. Det er derfor ikke svært at finde escaperooms i jeres område, hvor I kan komme i gang med at spille.

Weekendophold/ferie

I kan også overveje at tage på et weekendophold eller måske ligefrem en lille ferie. Dette kræver selvfølgelig, at man har en smule flere penge på lommen.

Dog behøver rejsen ikke at være særlig dyr. Steder, som er kendte for at være billige rejsedestinationer, kan eksempelvis være Berlin eller Prag. Ofte kan man finde billige flybilletter, hvis man er hurtigt nok ude. Yderligere er leveomkostningerne meget lave i forskellige østeuropæiske byer.

Hvis I hellere vil holde jer til et weekendophold, findes der mange hjemmesider som udbyder diverse deals. Her kan man til tider få et weekendophold på et hostel eller hotel – og nogle gange er morgenmaden endda inkluderet!

Vandaktiviteter

Vandaktiviteter er selvfølgelig et meget bredt begreb – og det er oftest sjovere, når solen skinner. Hvad med at baddleboarde? Der er ingen tvivl om, at dette kan skabe nogle minder for jer som vennegruppe. Hvis man ikke er glad for vand, kan man også hurtigt få skabt gode minder ved at hike i naturen!

Hvis solen ikke skinner og månederne er kolde, kan I også forsøge jer med vinterbadning. Dette er en vandaktivitet, som er blevet meget populær over de senere år. Nogle mener endda, at det kan være decideret sundt at vinterbade.