Underholdning findes i mange forskellige størrelser. Der er underholdning som er til stede under hele arrangementet. Det er eksempelvis et live band, der spiller for at give god stemning gennem hele dagen. Det er det underholdning som varer alt mellem 10-90 minutter. I dette indlæg skal vi kigge på underholdning der typisk varer 30-40 minutter – nemlig trylleri og komik!

Trylleri og komik er en af de underholdningsformer der rammer mest bredt. Trylleriet giver gæsterne en mærkværdig oplevelse med massere til eftertanke og komikken sørger for at underholdningen ikke bliver for tør. Når man arrangere en fest og man gerne vil have underholdning, er det vigtigt at man vælger noget som størstedelen af gæsterne ville kunne lide.

Derfor er en tryllekunstner og komiker et rigtig godt valg, da de rammer bredt. Både i form af folks humor, men også når det kommer til målgrupper. Trylleri har tendens til at være underholdende uanset hvilken alder man har. Tryllekunstnere og komikere er også gode til at skræddersy sine jokes alt efter målgruppen, så det er to fluer med et smæk.

Det kan være svært at finde den rigtige tryllekunstner og komiker, så her kommer der en liste af ting man kan gøre for at finde den rette:

  1. Søg på google efter “tryllekunstner og komiker” eller lign.
  2. Find en hjemmeside og lave research på den.
  3. Tjek evt. anmeldelser af kunstneren.
  4. Send en mail til kunstneren og hør, hvad han/hun kan tilbyde.
  5. Mærk efter om det er den rigtige for dig.

Alle tryllekunstnere og komikere har deres egen stil og tricks. Derfor er der mange forskellige muligheder når det kommer til den slags underholdning. Et eksempel på en original tryllekunstner og komiker er Marius Bach.

Marius er en ung fyr, der har mange års erfaring som entertainer. Han har optrådt til mange forskellige typer arrangementer og han har kun gode anmeldelser. Han stil er beskrevet som moderne, ung, selvironisk, sjov og magisk, så hvis det lyder som noget for jer kan man finde ham her – https://mariusb.dk/.

Og hvis ikke, så benyt guiden ovenfor og find den der passer til dig!