Er du og slænget trætte af altid at starte byturen på den samme måde? Tager I altid hjem til en i vennekredsen, drikker noget øl, hører noget musik, og så er det videre ind til centrum? Sådan behøver det ikke altid at være, og har du og vennerne lyst til at prøve noget nyt, kan I skifte den kedelige og forudsigelige forfest ud med et besøg i bowlingcentret efter mørkets frembrud.

Bor du og vennerne i Odense, kan I starte festen med Party Bowling i Odense bedste bowlinghal City Bowling. Læs videre neden for og bliv klogere på, hvad Party Bowling er.

Underholdende bowling og billig alkohol

Når mørket trænger sig på, og gadelysene bliver tændt, ved City Bowling, at der ikke går længe, før hallen bliver fyldt med festglade mennesker. For virkelig at skabe en stemning perfekt til starten på en bytur slukker City Bowling for det almindelige lys for i stedet at tænde op for discolyset og højtalerne. Glade festaber kan derfor bowle i mørke med neonoplyste kugler til de populæreste hits.

I baren gør de flinke medarbejdere klar til at tage imod gæsternes ordrer på alkohol og snacks, og er du og dit selskab ekstra tørstige, har baren også gode priser på festpakker, der indeholder alt fra sprutflasker over shots til flaskeøl. Bestiller man sin festpakke i forvejen, kan man også bestille bowling oven i og få ekstra rabat på sin totale pris.

Vind shots når den røde kegler står forrest

Ingen fest uden shots, og det er City Bowling helt enig i. Derfor smider de en rød kegle ind til alle banernes keglepuljer, og når den endelig står forrest, gælder det om at lave en strike – vel at mærke mens personalet kigger på, eller der bliver filmet en video af bedriften.

Gør man det, vinder man gratis shots til hele sin bane. Den røde kegle dukker op mange gange i løbet af aftenen, så der er masser af muligheder for at vinde et hav af gratis shots.

Trænger man til en lille pause fra bowlingen, er der også spillemaskiner i bedste arkadestil, som man kan kaste sig over. Er man ikke til retro-spillemaskiner, kan man tage et slag airhockey, eller man kan låne beerpong-bordet, hvis man gerne vil have sin promille til at stige mere og hurtigt.

Tag festen videre til Odenses gader

Når City Bowling lukker og slukker og siger tak for festen, behøver festlighederne ikke stoppe her. City Bowling ligger kun 5 minutters gang fra resten af Odenses pulserende by- og natteliv. Derfor kan man nemt hoppe fra bowlinghallen og videre hen til nærmeste bar, som kun ligger en kort gåtur væk.

Til Party Bowling er hallen fyldt med festglade mennesker, og derfor sker det tit, at flere af selskaberne falder i snak i løbet af aftenen, og når det er tid til at tage videre, tager man videre sammen i byen. Man har det altså ikke kun sjovt med sine egne venner til Party Bowling, men man kan også møde nye og sjove bekendtskaber.