Har du mon styr på, hvornår du og kæresten har årsdag? Dette er naturligvis en hovedforudsætning for, at du får en aldeles fremragende årsdag med kæresten. I denne tekst kan du få idéer til, hvordan du er sikret en skøn årsdag i selskab med din dejlige kæreste, hvad enten I ønsker action eller romantik.

Forventningsafstem inden årsdagen med kæresten

Det første, som er væsentligt for, at du og kæresten får en skøn dag i hinandens selskab, er, at I forventningsafstemmer. Hvor meget skal I fejre årsdagen? Skal I give hinanden gaver – og i så fald, hvad er budgettet? Forventes det, at I sætter hele dagen af til hinanden eller hvordan?

Disse spørgsmål er væsentlige at diskutere, forinden dagen står for døren. I kan så let komme til at skuffe hinanden ellers. Samtidig er det en god måde, hvorpå I kan undgå, at den ene af jer køber en gave, mens den anden ikke gør. Dette kan typisk ende ud i en halv-akavet samtale, og det er ikke måden at starte sin årsdag med kæresten på.

Kend din partner

Det kan måske lyde ret banalt, at du skal kende din partner, når du skal sørge for, at han/hun får en skøn dag i dit selskab. Men når du enten skal planlægge, hvad I skal lave, eller hvad han/hun skal have i gave e.l., så gælder det altså om at have et indgående kendskab til din kæreste.

Det handler om mere end blot at kende din partners yndlingsfarve eller yndlingsduft. Det handler i ligeså høj grad om at vide, hvad din kæreste vil sætte pris på, på dagen. Vil han/hun elske, at du har købt en god parfume, så er det måden at starte dagen på. Det kan også være, at din partner ikke ønsker, at I bruger penge på hinanden til materialistiske ting. I stedet vil kæresten i endnu højere grad sætte pris på en god gang massage eller måske en lækker, hjemmelavet middag.

Når du kender din partner til bunds, ved du også, hvad denne vil sætte allermest pris på. På den måde kan du være sikker på, at du får en skøn årsdag med kæresten.

Action eller candle-light-dinner?

Som skrevet ovenfor, så er vejen til en god årsdag, at du ved, hvad din partner vil sætte pris på og elske. Du kan desuden få mange flere idéer til din årsdag med kæresten på siden her.

Imidlertid kan det være en rigtig god idé at arrangere en form for oplevelse på dagen. Det kan enten være i form af den mest romantiske candle-light-dinner. Sørg i den forbindelse for at kredse om din partner, lav dennes yndlingsret, servér med et godt glas rødvin og lad levende lys flakke på bordet.

En hjemmelavet romantisk middag er genial, hvis I nyder dybe samtaler over middagsbordet, mens I kan kigge hinanden i øjnene. Det kan dog også være, at I begge er mere actionpræget. Hvis det er tilfældet, så kommer her nogle idéer til, hvad I kan lave på jeres årsdag.

  • Tag en tur på vandscooter: Cruise på det åbne hav og lad skumsprøjt og vand ramme jer, mens I drøner afsted på vandscooteren. Det er garanteret, at I vil grine, fra I starter, til I slutter. Med denne oplevelse får I fart, spænding, action og en oplevelse, som I kan snakke videre om i lang tid. Læs mere her.
  • Kør om kap på gokarts: Vandscooteren forudsætter, at vejret er nogenlunde. Ellers kan det blive rigtig koldt at drøne afsted over det åbne hav. Hvis vejret dog skulle vise sig at være dårligt, eller jeres årsdag ligger om vinteren, så kan I, i stedet, køre om kap på gokarts. Lad jeres indre legebarn og konkurrencemenneske skinne frem og find ud af, hvem der får håneretten indtil næste år. Læs mere her.
  • Ballonflyvning: Hvis I gerne vil have en fed oplevelse sammen uden, at det nødvendigvis behøver at indeholde skumsprøjt eller store gokart-dragter, så kan I tage en tur op i en luftballon. I kommer sammen højt op i luften, mens udsigten vil gøre jer åndeløse. Oplev landet fra oven og gør det ekstra romantisk med et glas sprudlende bobler. Læs mere her.

Start årsdagen med kæresten ud med en lille morgengave

Som i alle andre situationer her i livet, så handler det typisk om at komme godt fra start. Det kan du gøre ved at købe en lille morgengave til din kæreste. På den måde er du sikker på, at han/hun vågner op med et smil på læberne og er klar på at få en vidunderlig dag sammen med dig.

Og husk på: Det behøver ikke altid at være dyrt og fancy, før du glæder din partner. Specielt i dette tilfælde er det i høj grad tanken, der tæller. Men husk dog forventningsafstemningen, så du ikke giver en hjemmelavet oplukker, og din kæreste giver dig et flot ur.