Leder du efter parfume til mænd, så kan du finde en række tips og gode links i dette indlæg. En person der ikke lugter dårligt er en nødvendighed, og en person der lugter godt er noget mere behagelig at være sammen med. Og det er nu engang sjovere at lugte godt – og være populær hos det modsatte køn (eller det samme). Det kan en god parfume til mænd hjælpe med.

Indholdsfortegnelse

Hvis du ikke ønsker at læse hele dette indlæg om parfume til mænd, så kan du klikke på et af nedenstående links og “hoppe” direkte til det afsnit du er interesseret i.

Lidt historie om parfume

Parfume har været anvendt i tusindvis af år. Siden oldtiden har der tilsyneladende været brugt parfume. F.eks. i Egypten. Dengang var det selvfølgelig mere primitive parfumer end dem vi kender i dag, men igennem årene er fremstillingsprocessen blevet udviklet og raffineret bl.a. af romere og arabere.

Parfume består typisk af olier, aromastoffer og opløsningsmiddel der har til formål at sprede duften. I Europa kom der først kendskab til parfume i 1300 tallet. Læs mere på Wikipedia.

Parfume eller deodorant?

Tips om parfume til mænd så du kan lugte godt og indkapsle svedlugt.

Når du står så tæt på folk, så er det er fordel at dufte godt.

Hvad er forskellen på parfume og deodorant? En hel del faktisk.

En deodorant er oftest beregnet til at indkapsle sved og dermed sørge for at du ikke lugter af sved. En deodorant skal derfor bruges under armene, da det er der både mænd og kvinder oftest lugter fra når de sveder. Nogle deodoranter indeholder parfume, men det ændrer ikke på at de primært er beregnet til at bruge under armene.

En parfume er beregnet til at få dig til at dufte godt. Den kan således sprøjtes på flere steder på kroppen. Ofte er de steder med blottet hud, som ikke er dækket af tøj, det bedste. Det er f.eks. på håndled eller halsen. En parfume til mænd sprøjtes dog også ofte på brystkassen er mit indtryk. Parfume kan i princippet også sprøjtes på under armene, men det indkapsler ikke sved på samme måde som deodorant, og for mange med sart hud er det heller ikke sagen at sprøjte parfume under armene. Mange kan simpelthen ikke tåle det.

Kombiner parfume og deodorant og opnå de bedste resultater. Du har måske allerede regnet ud at du opnår de bedste resultater ved at kombinere en parfume og en deodorant. Deodoranten sørger for at du ikke kommer til at lugte af sved og parfumen gør at du dufter godt.

Det er også derfor at du tit kan købe gaveæsker som indeholder begge dele – eller at der til bestemte mærker af parfume til mænd (og kvinder) både findes en deodorant og en parfume.

Tip: Da både deodorant og parfume til mænd (og kvinder) kan være ret dyrt, så kan du evt. nøjes med en billig og helt neutral deodorant, som KUN har til formål at holde sved tilbage. Så kan du nøjes med at købe en dyrere parfume.

Tip: Undgå at overhæld dig med parfume. Du kommer til at lugte meget kraftigt af parfume. Det kan blive for kraftigt. Og det sker måske fordi du selv er blevet meget vant til duften, sådan så du føler der skal mere på før du kan lugte det. Dette kan du undgå hvis du har flere parfumer at skifte imellem, sådan så du ikke altid bruger den samme duft.

Parfume til mænd som gave

Skal du give din kæreste eller din far en gave til jul, fars dag, fødselsdag eller en helt anden anledning, så er parfume til mænd altid et sikkert hit.

Det er min påstand at hovedparten af alle mænd, uanset alder, ønsker at lugte godt. Men mange mænd går som regel efter det de kender og fornyer sig sjældent når det kommer til parfume. Enten fordi de ikke gider at sætte sig ind i det eller sjældent kommer i den slags butikker.

Derfor kan du som kæreste, datter, søn eller en anden person der skal give en gave til en mand altid være sikker på at parfume er noget han kan bruge. Prøv gerne at give ham en ny duft, hvis han er typen der tit bruger det samme.

Find en velegnet parfume til mænd ved at klikke på knappen herunder.

Find parfumer her – stort udvalg

Populære parfumer til mænd

Vil du gerne vide lidt om hvilke mærker der er populære blandt parfumer til mænd, så kan du finde en række eksempler på listen herunder.

  • Jean Paul Gaultier: Tjek f.eks. Le Male, som er en klassisk og sikker vinder blandt parfume til mænd.
  • Georgio Armani: Her findes der mange, men en klassiker er bl.a. Acqua Di Gio.
  • Hugo Boss: Kendt for mange gode parfumer til mænd. Bl.a. Hugo.
  • Lacoste: Tjek f.eks. Challenge eller Essential.
  • Calvin Klein: Du går aldrig galt i byen med CK One, men der er også andre.
  • Van Gils: Prøv f.eks. Basic Instinct.
  • David Beckham: Den berømte fodboldspiller kan andet end at skyde til en bold. Tjek hans parfumer.

Find parfume til mænd inden for alle ovenstående mærker lige her eller her.

Mine favoritter

Min favorit parfume til mænd - Jean Paul Gaultier - Le Male

Min favorit parfume – Jaun Paul Gaultier – Le Male

Jeg har prøvet en del parfumer til mænd igennem årene, og der er især én som jeg selv foretrækker, og som jeg altid har fået positiv feedback på. Både af kvinder og mænd.

Min favorit parfume til mænd er Jean Paul Gaultier – Le Male. Den findes i flere størrelser, men jeg køber som regel den største for at få mest for pengene. Den har jeg brugt i årevis – og altid med positiv feedback.

Jeg er ikke alene om at synes at denne parfume er rigtig god. Den har siden 1995, hvor den udkom, været en klassiker og en sikker vinder for mange mænd. Det er dermed blevet en absolut bestseller – og er det stadigvæk i dag.

En anden favorit
Selvom min top favorit er Le Male, så er CK One fra Calvin Klein også altid en sikker vinder. Den kan du finde her.

Hvad er din favorit?

Hvad er din favorit parfume til mænd? Jeg vil gerne høre fra dig uanset om du er mand eller kvinde. Vi mænd elsker nemlig at få at vide at vi lugter godt, og vi har ikke altid styr på hvad kvinder synes lugter godt. 🙂