Har du også fået aflyst sommerens charterferie? Så er det tid til at finde på sjove alternativer for familien. Vestjylland er et rigtig godt bud på årets feriedestination. Der er så meget at opleve.

I Vestjylland finder du og din familie en masse spændende seværdigheder. Her er byde noget for børn, teenagere og voksne. Vil du opleve skøn natur som Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord? Eller vil du på opdagelse i de vestjyske klitter og mærke den friske havluft?

Du kan også se nærmere på historiens spor fra fortiden. De er flere spændende fortællinger, som bliver fortalt hos blandt andre Bork Vikingehavn, Danmarks flymuseum eller bare i Ringkøbings gamle købstadsgader. På vestkysten finder du også stadig tydelige spor fra Anden Verdenskrig, hvor bunkerne fortæller hver deres historie fra tiden under den tyske besættelse.

En rigtig dansk sommerferie indeholder naturligvis også en tur til stranden – og på den danske vestkyst finder du nogle fantastiske eksempler på badestrande. Her mødes den barske og skønne natur med nogle af Danmarks bedste badestrande for hele familien. Spring i Vesterhavets blå bølger eller nyd solskinsdagene på sandstranden.

Sidst men ikke mindst er Vestjylland også legeplads for hele familien med golf, vandsport, eksotiske dyr og meget mere. Tag med på opdagelse i de mange hyggelige byer langs den vestjyske kyst.

Hvad skal du lave i ferien?

Her får du et par forslag, som kan gøre sommeren til en ferie for hele familien:

  1. Ringkøbing: Gå en tur i de brostensbelagte gader i en af Danmarks ældste købsstader.
  2. Søndervig: I den populære badeby får du både sandstrand og livligt butiksliv i sommerferien.
  3. Sandskulpturfestival: Sommer efter sommer skaber internationale kunstnere skønne skulpturer på stranden i Søndervig.
  4. Naturkraft: I juni 2020 åbnede dørene til et nyt oplevelsesunivers i Ringkøbing.
  5. Kabelpark: Få fart på med vandski og wakeboard i kabelparken med andre, der er vilde med vandet.
  6. Bunkere på Vestkysten: Rejs tilbage i tiden og oplev de forskellige bunkere fra Anden Verdenskrig.
  7. Jettes strudsefarm: Giv familien en eksotisk dyreoplevelse med en safari hos Jettes strudsefarm.
  8. Kommandobroen: I Vestjylland vrimler det med gastronomiske oplevelser. Kommandobroen må du ikke gå glip af.
  9. Badestrande: Langs den vestjyske kyst venter nogle af Danmarks bedste badestrande på din familie.
  10. Ringkøbing-Skjern Museum: Hør de lokale fortællinger i de 14 bygninger og 150 kilometer landevej, som museet dækker over.

Book familiens sommerferie i Vestjylland

Som du kan se, er der masser af oplevelser, som bare venter på dig og din familie. I kan umuligt nå det hele på en enkelt dag. Gør en ferie ud af det og book et ophold midt i de skønne omgivelser. Med en ferielejlighed i Vestjylland kan du og familien bo tæt på de mange ferieoplevelser. Vælg gerne et sted mellem Ringkøbing og Søndervig, så er der ikke langt til nogen af de fantastiske oplevelser, som venter.

Ferielejlighederne kan leje i mange størrelser, så der er plads til et par, en børnefamilie eller flere generationer, når alle skal samles.

Er du klar til en sommer fyldt med oplevelser for hele familien? Vestjylland er klar.