Er du nybagt far, bedstemor eller smaskforelsket i din venindes nyfødte baby? Så skal du helt sikkert have fundet en gave. Gerne en, der vil kunne forevige jeres relation og skabe tætte bånd. Læs med her, hvor vi har fundet gode gaveidéer og inspiration til barnets første gave.

Smykker, rangler og flotte bøger med billeder. Mulighederne er mange, når du skal have fundet den første gave til barnet, der lige er kommet til verden. Barnets første gave kan være alt fra lækkert legetøj til praktiske ting til værelset og ikke mindst personlige gaver, barnet kan have med sig resten af livet.

En lille ny er kommet til verden

Når en baby kommer til verden, er der et hav af ting at se til – ikke mindst for forældrene, der måske for første gang skal skifte bleer, amme og vugge på fuld tid.

De første måneder i barnets liv er fyldt med omvæltninger og vågne nætter, men det får ikke kærligheden, festerne eller de mange gode stunder til at fylde mindre.

Er din søster, søn eller gode veninde blevet mor eller far, er der derfor tradition for at finde en god gave. Gerne en som barnet kan have med sig resten af livet. Blandt flere populære gaveidéer finder du blandt andet indgraverede smykker, fotoalbum og bøger, som barnet og barnets forældre kan fylde ud, i takt med at barnet bliver større og større.

Vil du give barnets første bog til den lille nyfødte? Så kan du finde Barnets bog her!

Personlige gaver, der knytter jer tættere sammen

Stråler du af lykke ved tanken om, at du blevet bedsteforældre, moster eller skal du være gudmor eller -far? Så vil du helt sikkert gerne finde på en god gave, der kan symbolisere din kærlighed til den nyfødte i dag og resten af livet.

Barnets første bog er en klassiker og sikker vinder, når det kommer til gaveidéer til nyfødte, fordi den bliver bedre og bedre, i takt med at årene går.

Er der allerede en anden i familien, der står for købet af barnets første bog, er det oplagt at give et indgraveret smykke med navn og fødsels- eller dåbsdato. Eller hvad med en smuk, sølvbelagt sparebøsse med flotte indgraveringer? Så har du en praktisk, men yndefuld gave til den lille, der lige er kommet til verden!

Gode gaver til barnet og de nybagte forældre

Er du mere praktisk anlagt og opmærksom på, at det koster en mindre formue at blive forældre? Så er det oplagt, at du giver barnet – og ikke mindst de nybagte forældre – en praktisk gave første gang, du ser den nyfødte.

Et lækkert puslebord, en barnevogn eller slynge i slidstærkt materiale kunne for eksempel meget vel være gode bud på gaver, som de nybagte forældre ikke selv har fået styr på endnu.