Vi bruger mere tid foran skærmen end nogensinde før. Selvom vi måske ikke ser lige så meget flow TV som for 10 år siden, så har vi i dag adgang til underholdning, uanset hvor vi er. Og selvom du ikke har dit TV med på farten, så spiller din TV udbyder stadigvæk en rolle i, hvilket indhold du har adgang til. Derfor er det ikke blot længere et spørgsmål om at vælge den billigste udbyder, men nu også et spørgsmål om at kigge på, hvad din TV udbyder kan tilbyde foruden almindeligt flow TV.

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i, hvilke TV udbydere der kan tilfredsstille dine behov for underholdning på fjersynet i stuen og samtidig tilbyde dig alt det streaming og underholdning, som du vil have med på farten. Heldigvis er der rig mulighed for at finde den helt rigtige TV udbyder – med den rette strategi.

Find den helt rigtige TV udbyder

Hvis du for nyligt er flyttet, har skiftet TV eller måske bare er interesseret i at se, om du kan spare penge, så find tv udbyder her. Der er flere ting, der spiller ind, når du skal finde den helt rigtige TV udbyder. Det vigtigste at have in mente er, hvilke krav du selv har til din udbyder. Hvilke kanaler har du behov for at kunne se? Skal du have den store, mellem eller lille pakke, eller vil du hellere blande selv? Skal du have streamingtjenester som Spotify, Netflix, Viaplay, TV2 Play eller lignende med i købet, eller vil du hellere holde det separat? Det er alt sammen noget, som du skal tage stilling til, før du for alvor kan sammenligne forskellige TV udbydere. Udbyderne tilbyder nemlig alverdens forskellige ting.

Selvom det kan virke uoverskueligt, så kan det være rigtig fornuftigt at sætte tid af til at undersøge, om det giver mening at skifte TV udbyder. Betaler du for eksempel til alverdens streamingtjenester, kan der være penge at spare, ved at samle det i én TV pakke hos én udbyder. Eller er børnene blevet voksne og er flyttet hjemmefra? Så giver det måske ikke så meget mening at betale for Disney Channel og alverdens andre børnekanaler længere.

Derudover kan det være en fordel at se på, hvad andre har haft af oplevelser med dem, du overvejer at sætte din lid til. På trods af at man skal tage brugeranmeldelser med et gran salt, kan de give et godt fingerpeg omkring gentagende problemer eller positive oplevelser. Har du valgt en udbyder, du troede var den helt rigtige, men som efter lidt tid viser sig at være det helt forkerte valg, så frygt ej. Det er heldigvis forholdsvis nemt at skifte TV udbyder. Efter den obligatoriske bindingsperiode står du frit for at skifte til en anden udbyder. Det betyder altså, at hvis du vælger en TV udbyder, der mod forventning ikke kan leve op til dine forventninger, så er alt håb ikke ude.

Guide til din kommende TV pakke

Udover at finde den helt rigtige TV udbyder, kan det også synes som en jungle at finde den helt rigtige TV pakke. Der er flere aspekter, du skal tage stilling til, og det kan ofte være forvirrende og udfordrende. Ikke desto mindre har Forbrugerrådet Tænk samlet en guide på fire trin til at finde den bedste TV pakke til dig.

Har får du gode råd og tips til, hvad du skal være opmærksom på og gøre dig tanker om, når du skal vælge TV pakke. Det er alt lige fra praktiske ting, såsom hvilken slags TV signal du kan modtage, hvad et abonnement indebærer, til hvorvidt du vil inkludere streamingtjenester i dit abonnement.

Du får altså et komplet overblik over de tanker, der er vigtige at gøre sig, når man skal finde den helt rigtige TV pakke.