Ofte er flyrejser forbundet med en kedelig og lang ventetid i lufthavnen. Er du ankommet i rigtig god tid til din rejse, eller er dit fly forsinket, kan du ende med at skulle få rigtig meget tid til at gå i en ofte kedelig lufthavn.

Måske har du allerede udforsket shopping-mulighederne flere gange og fået stillet din sult og kaffetørst, men er løbet tør for spændende ting at give dig til. Det er der heldigvis råd for.

Start din rejse på en sjov måde

Allerede inden du begiver dig ud på din rejse, er der mange ting, der skal flaske sig for, at du får den allerbedste start på din ferie. Stress og jag allerede fra begyndelsen kan sætte en dæmper på ferieglæden. Ofte kan det allerede starte, når du skal finde en parkeringsplads i lufthavnen. Det kan nemlig være en udfordring. Men med et elektrisk løbehjul kan du både komme hurtigt frem og have det sjovt imens. Du kan nemt komme fra din bil og hen til den terminal, du skal med fra.

I nogle lufthavne er de sjove løbehjul endda tilgængelige inde i lufthavnen, når du skal fra den ene ende til den anden. Desuden er de elektriske løbehjul smarte at have med på rejsen. Få mere inspiration her til alternativ transport på ferien. Inden du giver den gas på dit el løbehjul i lufthavnen, bør du lige tjekke op på lufthavnens regler. Ikke alle lufthavne er tilhængere af de susende køretøjer.

Få en god flyvetur

Det er langt fra alle fly, der tilbyder in-flight entertainment på flyrejsen – en ellers oplagt underholdning, der kan slå tiden ihjel på de lange ture. Er du ikke så heldig at støde på et TV under din flyvetur, så frygt ej. Der er nemlig mange andre ting, man kan få tiden til at gå med. En oplagt mulighed er at medbringe en bog eller lydbog på rejsen.

Dyk ned i din yndlingsroman og oplev, hvordan tiden kan flyve afsted. Rejser I flere sammen, kan det være en god idé at medbringe et kortspil. Det kan fungere som godt tidsfordriv i flyveren og bidrage til hyggelige spilaftener på ferien – husk en notesblok, så I kan holde styr på, hvem der vinder. Derudover kan det være en god idé at downloade spil, musik og videoer til din smartphone – og eventuelt medbringe en powerbank, så du ikke løber tør for strøm undervejs.

Vælg de korte distancer

Keder du dig nemt, når du skal ud på længere flyrejser, kan det være en fordel simpelthen at undgå disse.

Fodboldrejser til nærliggende destinationer er f.eks. blevet en populær trend. Du får muligheden for at opleve dine idoler tæt på og få en oplevelse for livet. Og heldigvis har vi en populær fodboldliga ikke mere end én times flyvetur væk. I og omkring London finder du utallige populære stadions, der huser de mange dygtige fodboldspillere i Premier League.

Du kan altså opleve nogle af de største stjerner uden at skulle ud på en lang og kedelig flyvetur. Er du mere til de varme himmelstrøg og spansk tiki-taka, så brug vores råd til en god flyvetur og kom på en fodboldrejse sydpå, som du aldrig glemmer.