Synes du det er svært at finde de bedste og sjoveste drukspil? Så kan du læse med her og finde de sjoveste drukspil til din næste fest. Det bliver garanteret til nye traditioner som I kan have det sjovt med i mange år fremover.

Klassikeren – jeg har aldrig…

Man kommer altså ikke udenom den store klassiker, nemlig Jeg har aldrig, når man skal liste op de bedste og sjoveste drukspil. Det der er sjovt med jeg har aldrig, er at man lærer noget nyt om hinanden. Derfor er dette et sjovt spil fordi man også kommer hinanden ved, og det er sjovt at lære hinanden at kende. Det er dermed det perfekte drukspil som du kan spille med folk du kender (og lære nye ting om) og folk du ikke kender (for at lære at kende).

Lav dit helt eget drukspil

Der er også gode muligheder for at opfinde sit helt eget drukspil. Husker du i Venner, hvor Ross har opfundet spillet Bamboozled? Det er også noget du kan gøre, ud fra den sværhedsgrad du selv bestemmer. Det kan blive det nye store hit. Mangler du inspiration til drukspil? Find de sjoveste her.

Sandt eller falsk

Det er også virkelig sjovt at spille sandt eller falsk, hvis du gerne vil lære lidt mere om dine drikkekammerater. Det er nemlig et svært populært spil, der aldrig stopper med at overraske. Her skal I bruge en terning og et raflebæger. Find de bedste drukspil med terninger her!

Når I skal spille sandt eller falsk, så gælder det om at have et godt pokerfjæs, for at spillet skal blive vellykket. Den der starter skal slå med terningen, og gemme resultatet for de andre. Så skal den fortælle en sand historie, hvis der er lige tal på terningen, og en falsk historie, hvis der er ulige tal. Så skal de andre gætte, om det er sandt eller falsk. Dem der gætter forkert skal drikke.

Træmand

Hvis man er et lille selskab, så er dette det perfekte drukspil. Her kan man være optil 5 deltagere, der spiller samtidigt. Spillerne skal på skift slå en terning, og den første der slår 3, skal udnævne en anden til træmand. Man kan først give træmanden videre, når man selv slår 3  på terningen.

Tommel

Dette spil går ud på at man udnævner den første tommel, der lægger sin tommel på bordet, mens de andre starter med at drikke. Den sidste mand med sin tommel på bordet skal bunde, og taberen bliver den nye tommel.