Synes du at det er ved at være længe siden at du har været afsted med vennerne eller har du måske bare brug for snart at kunne forkæle kæresten lidt ekstra, men bliver kontoen ved med at takke i bund hver eneste gang du har rundet den første på måneden og alle regningerne er betalt lige så hurtigt som indtægterne er kommet ind, så er det måske nødvendigt at få de bedste fif til at få råd til lidt mere af det sjove.

Når opsparingen har frosset sig fast på bundlinjen og du snart ikke kan vente længere på det sjove

Det kan være vildt frustrerende når man står i den situation at der er præcis lige så mange udgifter som der er indtægter hver måned og man derfor aldrig rigtig ser en opsparingskonto bevæge sig i den rigtige retning. Især hvis man har set denne situation over længere tid og snart har brug for en gulerod, kan det være nødvendigt at revidere mulighederne for snart at kunne tage på en ferie med den bedre halvdel eller vennerne.

Et liv uden sjov og ballade er kedeligt og det tiltrækker ingen og hvis opsparingen sidder fast på bundlinjen, så er det tid til at se på mulighederne for at få skrabet lidt penge sammen hurtigst, så man snart kan få smagt på den gulerod vi alle har brug for.

Mange tænker som det første at et lån vil være løsningen, men lån penge og du vil blot opleve at tingene bliver svære herefter. Hvis du ikke kan få kontoen til at vokse nu, så er der heller ikke råd til at låne penge, for her er det vigtigt at du med sikkerhed kan betale dit lån tilbage i de aftalte rater der bliver indgået ved lånperiodens start.

Gå ikke glip af alt det sjove. Foto: Unsplash

De muligheder du kan se på, som ikke omhandler et lån

I stedet for et lån, så bør du tage et kig på de andre områder der kan være med til at give dig lidt ekstra penge i hænderne og uden at du skal betale dem tilbage senere. Noget af det første du kan gøre, er ikke engang noget hvor du skal i arbejdstøjet. Du skal blot kigge alle dine betalingsaftaler og andre udgifter igennem og overveje om du har brug for at bruge de penge du bruger her.

Er der allerede skåret ind til benet, så er det muligheden for mere i indtægter der skal kigges på. Er der overskud til et ekstra job for en kort periode, så tag ekstra job – bare indtil at du har råd til det sjove for en stund.