Skal du holde en festlig sammenkomst, og vil du gerne sørge for, at netop din fest bliver så mindeværdig som muligt? Så vil dagens tip komme dig til gode. Vi kigger nemlig nærmere på, hvorfor en photo booth meget vel kan gå hen og blive din absolut bedste investering til din næste fest.

Du kender måske allerede til de populære photobooths, der i dag udlejes. En af de mest populære firmaer er myselfie, som for et år siden var med i Løvens Hule. Her gik virksomheden derfra med alle 5 løver om bord – det må siges at være en bedrift i sig selv! Du kan læse meget mere omkring myselfie her.

Hvorfor er en photo booth underholdende?

Hvis ikke man har prøvet at være til en festlig sammenkomst, hvor en photo booth har stået klar til at tage billeder, så kan man godt have lidt svært ved at se, hvorfor det skulle være et stort hit.

Det kan også være svært at forklare, da det i høj grad er stemningen, der kommer omkring en photo booth, som gør det sjovt. Du vil straks se, hvordan selfiekameraet straks vil fange en masse interesse blandt gæsterne. Gæsterne samles hurtigt omkring kameraet, da det er lidt sjovt, når der kan blive taget sjove og skøre billeder af en med dem, som man holder af omkring sig.

Er det dyrt at leje en photo booth?

Det er som regel ikke ret dyrt at leje en photo booth. Disse kan typisk bookes henover en weekend for mellem 1.000kr og 2.000kr. Det er en lav pris i forhold til den glæde, som den bringer.

Efter festlighederne har været afholdt, vil alle billederne kunne hentes ned. Her kan du selv vælge, om du vil lægge et filter på. Derudover har du naturligvis også selv mulighed for at vælge, om nogle af billederne skal slettes. Dernæst kan du eksempelvis lægge billederne op i en lukket Facebook gruppe eller lignende.

En photo booth skaber minder for livet, og skal du holde en fest, et bryllup eller en konfirmation, hvor du gerne vil have minder at kigge tilbage på, så kan du med fordel overveje, om et selfiekamera ikke vil være en god investering.

Hvordan fungerer det rent logistisk?

Det er faktisk rigtigt nemt. De logistiske steps vil blive beskrevet i det nedenstående.

  1. Du skal først og fremmest bestille din photo booth på nettet.
  2. Dernæst vil du modtage kameraet i en pakke.
  3. Du sørger selv for at stille kameraet og samt pakke den ned efter festlighederne.
  4. Du sender nu kameraet retur med den returlabel, som forhandleren har sendt med.

Det er derfor super nemt at facilitere. Skal du arrangere en fest, så skal du blot (i god tid) bestille den photo booth, som du ønsker at leje – herefter vil det meste helt af sig selv gå op i en højere enhed.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din photobooth!