Har du fået dig en iPhone 6, så kan det være, du savner lidt god gammeldags underholdning. En iPhone er i sig selv ikke så underholdende, hvis den ikke bliver bakket op af en masse lækre apps og spil. Og hvis man først lige har fået sig en iPhone 6, så kan det være svært at finde ud af, hvilket spil man lige skal hente. Savner du inspiration til, hvilke spil du skal spille på din nye iPhone, så får du her 7 fede spil, som du kan downloade ned på din telefon og gå i gang med at spille med det samme.

Få ideer til fede spil til iPhone 6 her1. Mr. Crab – Hent i App Store

Det første spil, som du kan give et skud, er Mr. Crab. Det populære spil har på rekordtid vundet iPhone ejernes interesse, og hvis du endnu ikke har prøvet at løbe rundt som Mr. Crab og redde små baby krabber, så er det på tide.

2. Modern Combat 5: Blackout – Hent i App Store

Er du vild med Call of Duty, og vil du gerne have samme oplevelse af et krigsspil, når du spiller på din iPhone 6, så kan du prøve Modern Combat 5: Blackout. Missilerne er større, eksplosionerne voldsommere og underholdningen bedre end nogensinde før i Modern Combat serien.

3. Monster Hunter Freedom Unite – Hent i App Store

Vil du spille et spil, der aldrig løber tør for udfordringer eller muligheder, så er Monster Hunter Freedom United. Hvad enten du er nybegynder eller en avanceret jæger, så er det det perfekte spil til din iPhone 6, hvor den store skærm passer perfekt til.

4. The Room 2 – Hent i App Store

Er du til mysterier og gåder, så kan The Room 2 være det perfekte spil for dig. Her får du timevis af underholdning, og du kan nu bevise, at du er klogere, smartere og mere snedig end dine venner.

5. The Walking Dead – Hent i App Store

Er zombieapokalypsen lige din kop te, så er The Walking Dead et must-have spil på din iPhone 6. Du har garanteret også set serien, og nu kan du simpelthen få universet ned på din telefon, så du hele tiden har det med dig i lommen.

6. Madden NFL Mobile – Hent i App Store

For at der også skal være lidt til sportsnørderne, så er der selvfølgelig også en mulighed for at hente det populære Madden NFL Mobile. Madden har i mange år været lavet til andre spillekonsoller, men de er også på banen med en mobilversion, som du kan hente ned med det samme.

7. Infinity Blade 3 – Hent i App Store

Sidst, men ikke mindst, så er der også Infinity Blade 3. Det verdensomspændende RPG spil har slået sin klo i iOS markedet, og her får du også timevis af god underholdning med en spændende fantasy verden, der byder på opgaver, udfordringer og kampe som aldrig før.

Det var de syv spil. Alle sammen er mulige at hente ned på din iPhone 6 lige nu, så hvad venter du på? Kom i gang med at jagte monstre, vinde NFL eller svinge sværdet i en spændende fantasy verden. God fornøjelse med spillene.

Kender du flere fede spil til iPhone, så skriv gerne en kommentar med dine forslag.