Det en god idé at have nogle sjove gimmicks klar, når du skal holde en fest. Så er du sikker på, at der ikke kommer tidspunkter, hvor festen går i stå eller bliver kedelig. På den måde vil du som vært bedre kunne slappe af og nyde din fest.

Med de sjove gimmicks bliver dine gæster rystet sammen, og der vil helt sikkert komme sjove situationer, hvor I kommer til at grine. Det løfter energien, og det smitter af på stemningen under resten af festen.

Limbo

Limbo er en sjov dans. Man starter med at lave en forhindring ret højt oppe, så den er nem at danse under. Man kan bruge et kosteskaft, som to personer holder, eller et stykke reb eller en snor. Sørg også for at spille noget festligt musik til dansen.

Det gælder om, at deltagerne skal komme under forhindringen ved at bøje bagover. Forhindringen sættes længere og længere ned. Der er med sikkerhed nogle af deltagerne, der vil vælte, når de forsøger at komme under forhindringen, hvilket vil give en masse sjov og grin. Den deltager, der klarer det laveste niveau, har vundet.

Pardans med helium balloner

En virkelig sjov leg, som kan give meget morskab, er pardans med helium balloner. Deltagerne skal to og to danse med en ballon imellem sig, som er fyldt med helium. De kan danse med ryggen til hinanden og med ballonen mellem deres skuldre. De kan også danse med ansigterne mod hinanden og ballonen mellem deres pander.

Det gælder så om at holde fast i ballonen, så den ikke smutter til vejrs, men uden at man bruger hænderne. Det par, der kan holde ballonen mellem sig i længst tid, har vundet. Køb balloner til fest her, så kan du selv fylde balloner med helium til den sjove og underholdende dans.

Sedler under tallerkener

Denne leg egner sig til en fest, hvor man sidder til bords med middag. Man lægger en seddel under hver tallerken. Gæsterne skal læse deres seddel, men må ikke vise den til andre. På sedlerne skriver man nogle udfordringer, som gæsterne skal udføre under middagen.

Nogle eksempler på udfordringer kan være, at man skal råbe ”skål” et bestemt antal gange under middagen, få samtaler i gang om mærkelige emner eller holde en tale. Sørg for at vælge nogle udfordringer, som ikke er for grænseoverskridende. Hvis det er en fest med en bordplan, kan du vælge nogle sjove udfordringer, som passer til hver af dine gæster.