Udbuddet af tv-udbydere er stort og i takt med, at der også er kommet flere og flere streamingtjenester til, kan markedet føles endnu mere uoverskueligt.

Særligt hvis du har nogle favoritkanaler, du ønsker skal være en del af din tv-pakke – eller hvis du er vild med sport og ikke vil gå glip af hverken Bundesligafodbold eller cykling. I mange tilfælde findes begge typer endda i samme husstand, hvilket blot kan gøre valget endnu sværere.

Er du også vild med film og serier, har du sikkert brug for at kunne streame samtidig. Dermed kan det hurtigt blive en dyr affære at sikre, du altid har adgang til det bedste indenfor film og tv.

Her kan WAOO Streaming og tv i kombination gennem Energi Fyn være en oplagt løsning.

Også her er der dog flere muligheder. Derfor får du 3 bud på en god kombination til 3 forskellige persontyper.

Tv- og streamingpakke til dig der elsker film og serier

Hvis du er vild med film, serier og reality-tv, har du brug for en tv-pakke, der både indeholder TV3 og søsterkanalerne TV3+ og TV3 Puls – samt Kanal 4, Kanal 5 og TLC. Dermed kan du altid se dine yndlingsserier, så snart de sendes i tv.

Derudover er en streamingpakke med adgang til Viaplay, som indeholder de bedste film og serier markedet kan byde på, oplagt som tilvalg.

Tv-og streamingpakke til børnefamilien

Er der børn i familien, er der endnu flere behov samlet i samme husstand. Her er en tv-pakke med lidt af det hele derfor et godt valg. Særligt tv-kanalerne Disney Channel, Disney Junior og Nick Jr.

Ramasjang er også et hit hos børn, men uanset hvilken tv-pakke du vælger, er alle DR-kanaler altid inkluderet som standard.

Som tilvalg er streamingpakken Film og serier Family fra WAOO et godt valg, fordi den giver både børn og voksne masser af muligheder for at streame. Både på Min Bio, Dansk Filmskat, Viaplay og TV2 Play.

Tv-og streamingpakke til dig, der elsker sport

Når du er glad for at se sport i tv og ikke vil gå glip af noget, har du sandsynligvis brug for den helt store tv-pakke. I sportens verden køber de enkelte tv-kanaler nemlig rettighederne til at sende udvalgte turneringer og kampe – og har du ikke adgang til alle sportskanalerne, risikerer du derfor at gå glip af vigtige kampe, matches eller sportsbegivenheder.

Hos WAOO har du dog mulighed for selv at sammensætte din tv-pakke, så den indeholder præcis de tv-kanaler du har brug for. Så kan du nøjes med de kanaler, du rent faktisk ser – og undlade dem, du alligevel altid zapper forbi.

I det hele taget er en bland-selv-pakke fra WAOO et populært valg blandt mange tv-kunder . Netop fordi det er rart at slippe for at betale for tv-kanaler, der aldrig benyttes.

Læs mere om muligheden her.