Har du en stor fest i horisonten og mangler lidt inspiration til underholdningen? Er ballondans og quiz måske en smule out-dated? Så findes der en ny og anderledes måde at give lidt ekstra spænding til den kommende event.

Sjove masker, fjollede hatte og alt indimellem

Nogen synes at den traditionelle fest med halvbillig rødvin og kedelige chips kan blive en smule triviel i længden. Weekenderne adskiller sig ikke fra hinanden, og glæden ved at socialisere til en fest med andre forsvinder.

Er du en af dem der derimod drømmer om at holde en anderledes tema- eller udklædningsfest? Men hvordan arrangerer du en god fest med uforglemmelig underholdning?

Først og fremmest går du aldrig galt i byen med et gennemtænkt costume. Undersøg markedet for unik udklædning og suppler eventuelt med selv-syede masker eller hatte, hvis du altså har en kreativ sans gemt derinde.

Sørg for at dine gæster har forstået at de skal klædes ud. Det skaber en god stemning, virker som en god ice-breaker og åbner op for interessante samtaler hele aftenen.

Svært at huske billederne?

Du foreviger festen og de gode stunder ved at tage en masse billeder, men det kan være svært at huske midt i al dansen og hyggen, så brug eventuelt en photo booth. En photo booth er en device du kan leje og opstille til en fest, så dine gæster kan tage nogle gode og sjove selfies enten sammen eller hver for sig.

Festen bliver ikke lige glemt foreløbig, og den kreative udklædning mister ikke sin relevans.

Den største dag i dit liv; underholdning til brylluppet

Er du en kommende brud eller brudgom eller skal du blot hjælpe en ven eller et familiemedlem med bryllupsplanlægningen? Så er det en god idé at gøre sig nogle tanker om underholdning.

Underholdning til bryllup kan være mange ting. Vi kender jo alle de traditionelle taler, sange, brudevals og kliren af glasset. Men drømmer du om et lidt anderledes og moderne imput til dit bryllup?

Den helt store dag skal jo selvfølgelg foreviges. Tøjet og frisuren er helt på plads, og du er omringet af venner og familie som du ønsker at dele glæden med.

For dyrt med bryllupsfotograf?

Nogle vælger at hyre en bryllupsfotograf til festen, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse ved siden af madbudgettet, lokaleleje og musik-booking. Derfor kan en photo booth være særligt god til bryllup.

Stil den et godt sted til festen, hvor den er nem at spotte. Dine gæster vil med sikkerhed bruge den til dokumentation af kærlighed og sjov.

På den måde kan du forevige den helt unikke dag og dele de rare stunder og skønne omgivelser med deltagerne eller andre venner og bekendte. Den store dag går på den måde ikke i glemmebogen, og du behøver ikke bekymre dig om der nu bliver taget nok billeder.

De smukke billeder af dig og dine gæster vil på den måde forevige de gode minder på en nem og tilgængelig måde, samtidig med at du kan bruge dem som personlige takkekort til alle gæsterne efter brylluppet er afholdt.