Er du vild med at spille? Er du faktisk rigtig vild med at spille? Er din familie også? Kan I ikke få nok at brætspil og alt muligt lignende? Men synes I, det kan være svært at finde nogle gode nogle? Ved I ikke helt, hvad I skal gøre? Frygt ikke, for der er noget at gøre. Du kan læse denne guide, og så kan du rapportere videre til din familie.

Læs med herunder, og find ud af, hvorfor du skal spille brætspil, hvilke spil der findes på markedet og læs en masse om det sjove og underholdende Speak Out spil.

Derfor skal du spille brætspil

Der er fantastisk mange gode grunde til at spille brætspil. Før det første er det utrolig hyggeligt, og så kan alle i de fleste tilfælde være med. Det gælder både børn, voksne og ældre mennesker.

Det er desuden en helt oplagt mulighed for familier og venner at tilbringe tid sammen, uden mobiler, tablets, computere og så videre. I en stresset hverdag hvor der måske er lidt for lidt hygge og lidt for meget elektronik, er det en fantastisk idé, hvis du og din familie i ny og næ smider mobilen i lommen og spiller brætspil sammen. Gør I det, er der uden tvivl lagt op til en masse hyggelige timer, som både du og de garanteret vil huske tilbage på med glæde.

Desuden kan du lære en masse af at spille brætspil, og det sætter helt sikkert hjernen på arbejde, så du udvikler dig samtidig med, at du har det sjovt. Bedre kan det næsten ikke blive.

Brætspil på markedet

Brætspil er blevet populære, og der kommer flere og flere af dem. Selvom det kan være svært at se sig ud af, hvad der passer til lige netop din familie, skal du dog tage meget fejl, hvis du har købt et brætspil, du eller familien ikke kan lide. Alligevel får du nogle eksempler på nyere brætspil nedenfor:

Partners, der minder lidt om Ludo, blot mere socialt, er altid en succes i de fleste familier. Sequence er også sjovt, selvom det ikke egner sig for mindre børn, og på samme måde med Politisk Ukorrekt eller Det Dårlige Selskab – hvis du har teenagebørn, vil både du og dem helt sikkert få grint en masse sammen, når I spiller det.

Hvis hele familien skal samles om ét spil, skal du have fat i Hint eller Speak Out spillet, som uden tvivl vil være en succes for alle involverede. Læs mere om Speak Out spillet nedenfor.

Speak out!

Speak Out spillet er et forholdsvis nyt spil, som alligevel allerede har givet så mange grineflip til så mange af de mennesker, der har spillet det. Det er et spil, der går ud på, at én af deltagerne får et mundstykke i munden, og derefter skal sige nogle sætninger, som resten af forsamlingen skal prøve at gætte.

Mundstykket åbner deltagerens mund så meget, at det er hyldende morsomt at se og høre på og næsten er umuligt at forstå, hvad personen siger. Det lægger uden tvivl op til en masse sjov og grin, og det er noget nær stensikkert, at ingen i familien vil kunne lade være med at grine med – og det gælder både børn og voksne. Speak out spillet er for alle aldre, og stort set alle mennesker vil kunne være med til at spille det.