Er du lidt af en besserwisser eller kan du bare godt lide at spille brætspil med vennerne eller din familie, så er et quizspil altid godt ikke? Findes der noget bedre end hyggelig underholdning, som både indeholder konkurrence elementet, tester din paratviden og samtidig gør dig klogere?

Lyder det godt, så kan jeg anbefale spillet Bezzerwizzer.

Hvad er Bezzerwizzer?

Bezzerwizzer boksBezzerwizzer er en dansk spil serie opfundet i 2006. Det originale spil blev hurtigt så populært at det i dag sælges i mange andre lande end Danmark.

I spillet deler de medvirkende spillere sig i hold. Hvert hold får en brik, som det gælder om at få ført i mål på en spilleplade. For hver tur får man et spørgsmål, som du holdet får point for hvis der svares rigtigt. Du har mulighed for at prioritere hvilke emner du kan få flest og færrest point for. Du har også mulighed for at satse og svare rigtigt på modstanderens spørgsmål, hvis de ikke selv har et svar. Det kan give dig ekstra point.

Spillet handler mest om paratviden, men også en smule taktik.

Spillets popularitet har også gjort at der i dag findes forskellige varianter af det. Bl.a. er der en familieudgave, hvor der er spørgsmål både til børn og voksne. Der er emne spil. F.eks. kun med sportsspørgsmål.

Der er også udgaver af spillet som du spiller uden spilleplade, og som er nemme at have med på ferien.

Er du en besserwisser?

Jeg har selv spillet den originale udgave af spillet flere gange, og efter min mening er det et af de bedste quizspil på markedet. Så spillet får mine varmeste anbefalinger. Er du en besserwisser, så kan du lige så godt udnytte det til noget fornuftigt. 🙂

Hvad synes du om spillet?

Hvad synes du om spillet og hvilken variant foretrækker du? Skriv gerne en kommentar nedenfor.