Når familien trænger til ferie, eller bare at komme lidt væk hjemmefra i et par dage, så er det ikke altid lykken at overnatte på hotel, i telt, på en campingplads eller hvordan familien nu er vant til at holde ferie.

Det kan være rart at prøve noget nyt og billigt, som kan være lige så godt som andre ferieformer.

Besøg Sønderjylland og overnat i Rødding Centret

Vil du og din familie gerne besøge Sønderjylland, så kunne et godt sted at overnatte være Rødding Centret som ligger i midten af Sønderjylland. Det er et idræts- og kulturcenter som også har gode overnatningsmuligheder.

Om dagen kan i tage på tur og besøge de lokale attraktioner, men der er også spændende ting at lave i Rødding Centret for hele familien. Ud over hyggen i feriehytterne eller værelser i overnatter i, kan i også bowle, tage i svømmehallen, nyde jeres aftensmad og meget mere i centret. Se hvordan den hyggelige feriehytte ser ud i videoen herunder.

Kort transport til til større lokale byer

Rødding ligger centralt i Sønderjylland, og der er korte afstande (max 20-40 minutter) til en interessante byer i nærheden. I kan f.eks. besøge:

  • Esbjerg, som er danmarks femtestørste by, hvor du bl.a. kan opleve Fiskeri- og Søfartsmuseet, Blue Water Arena og Danmarks længste gågade, hvor du for enden finder Vestjyllands største shoppingcenter.
  • Kolding, hvor du bl.a. kan opleve Koldinghus, Legeparken, Geografisk have, Gå en tur om Marienlundsøen, Kolding Miniby og meget mere.
  • Haderslev, hvor du bl.a. kan opleve dyreparken, streetdome, SønderjyskE, Tørning Mølle og meget andet.
  • Ribe, hvor du bl.a. kan opleve Ribe Domkirke og gå rundt i den gamle by og nyde dem helt specielle atmosfære. Du kan også besøge museet Ribes Vikinger eller besøge Kammerslusen. I gågaden finder du også en fantastisk isbod “isvaflen” som mange lokale ofte besøger.
  • Vejen, hvor du bl.a. kan besøge Glad Zoo i Lintrup.

Er vejret fint kan du også køre til Rømø (50 minutters kørsel) og opleve en af landets bedste strande eller du kan besøge Jels Sø, som er en dejlig og børnevenlig ferskvandssø, som du kan køre til på ca. 12 minutter.