En oplevelse kan være mange ting. Det kan både være en rejse eller en tur i biografen. Men en oplevelse behøver ikke kun at være et afbræk eller en udflugt fra hverdagen. I stedet kan du spice din hverdag op med en kontorplads i flotte omgivelser og med spændende mennesker. Det giver masser oplevelser og fornyet inspiration i din hverdag.

Men hvad får du helt konkret ud af at købe en kontorplads i et kontorfællesskab, og hvilke fordele er der ved det? Det kan du få en guide til her.

En inspirerende oplevelse hver dag

Vi kender det alle. En arbejdsdag på kontoret kan blive en anelse triviel, når man stirrer ind i de samme fire hvide vægge. Men ligesom at hoteller gør en dyd ud af at tilbyde et ophold i flotte omgivelser, så er der nu udsprunget et nyt koncept til hverdagens kontorliv: Kontorhoteller.

Kontorhoteller er et nyt koncept, som stammer fra et almindeligt hotel. Ideen er, at du som enkeltmand eller virksomhed kan checke ind på kontorhotellet og få din egen plads eller kontor. Ligesom på et hotel er der sørget for alt det praktiske. Derfor er der en receptionist tilknyttet, og der bliver sørget for mødeforplejning og rengøring.

Og ligesom med feriehoteller, er der selvfølelig forskel på de mange kontorhoteller. Du kan både få luksus omgivelser, kloge hoveder at spare med eller et kreativt miljø, der giver anledning til nye ideer og masser inspiration. Se disse 3 bud på kontorfællesskaber for at finde ud af hvilket kontorhotel, som matcher dine behov.

Fordele ved en kontorplads på et kontorhotel

Et kontorhotel er ikke kun til for at give dig nye oplevelser til hverdag. Der er mange flere fordele ved at vælge denne type af kontorplads:

Fuld service

Når du vælger et kontorhotel er du sikret et serviceniveau af høj klasse. Der er både rengøring, en receptionist til at besvare opkald, flotte mødelokaler, forplejning og frokostordning i særklasse. Det giver dig ikke kun en gnidningsfri hverdag, hvor du kan bruge tid på de vigtige ting. Det giver også et godt indtryk, hvis du skal have kunder på besøg, at du kan invitere dem ind til kaffe i et flot mødelokale med fuld service.

Eksklusive rammer

Uanset om du er til flotte designmøbler, stuk og højt til loftet eller kreative indretningsløsninger, kan du finde et kontor, der matcher din smag. Og indretningen og flotte omgivelser kan have stor betydning i din hverdag. Når følelsen af velvære er i top, har du også de perfekte rammer for at performe.

Mød andre forretningsdrivende

Med en kontorplads på et kontorhotel har du mulighed for at møde mange andre forretningsfolk. Og at have en social hverdag kan virkelig give dig et boost. Derfor kan du vælge et kontorhotel, hvor der er forretningsfolk inden for din branche. Så er du sikret sparring og inspiration til hverdag.