Bliv underholdt af Danmarks fodboldlandshold

Det danske fodboldlandshold er efterhånden blevet garant for fantastisk underholdning.

Sådan har det ikke altid været, men i øjeblikket leverer landsholdet de bedste sportslige resultater i mange år, og stemningen omkring landsholdet og DBU har formentlig aldrig været bedre!

Selv hvis du ikke interesserer dig for fodbold, vil du uden tvivl nyde suset og stemningen. Det er lige præcis det, som gør fodboldlandsholdet til noget specielt. Saml hele familien, og oplev ægte dansk roligan-stemning.

Klæd dig ud som Roligan

Gå all-in på den ultimative fodboldoplevelse.

Du behøver ikke at føle dig dum, når du klæder dig ud som dansk fan (eller med andre ord som en roligan). Faktisk bliver du en del af et kæmpestort fællesskab. Til hjemmekampene vil der ofte være mere end 30.000 udklædte roligans på lægterne. Allesammen med et fælles formål – nemlig at støtte Danmark bedst muligt.

Der findes nemlig mange måder at vise sin kærlighed til Danmark på, men hvorfor ikke vise det, så absolut ingen er i tvivl om dit tilhørsforhold? Med en fuld roligan-udklædning er du godt på vej mod underholdning i verdensklasse.

DBU samler de danske fans

Tid til sammenhold. DBU og landsholdsspillerne har tidligere været i konflikt. En konflikt der faktisk ikke havde meget med fodbold at gøre. Det er heldigvis slut nu. Med garanti. Spillerne og DBU har nemlig begravet stridsøksen, og underskrevet en længerevarende aftale, så du kan være sikker på, at landskampene bliver afviklet på bedste vis uden risiko for aflysning.

Peter Møller er navnet på den nye direktør for DBU. Det er tydeligt, at han har en mission. Missionen er at samle de danske fans, så stemningen forbliver mindeværdig, og du kan føle dig top-underholdt. Måden, det kommer til udtryk på, er, at DBU nu er begyndt at holde møder med de mest dedikerede fans. Det sikrer, at fansene bliver hørt, og du i sidste ende får en underholdende og sjov oplevelse.

Hvad venter du på? Kom i gang med at blive underholdt

Vi anbefaler, at du springer køen udenfor stadion over, når du skal købe dit Danmark merchandise. I stedet kan du klikke dig ind på den uofficielle dbu shop Roligan.dk, og få leveret din udklædning direkte til døren. Her finder du alt fra tudehorn til t-shirts.

Herefter er det bare at vente til, Danmark spiller næste landskamp.

I skrivende stund venter Irland og Georien i to vigtige EM-kvalifikationskampe. Kampene afvikles henholdsvis 7. og 10. juni 2019.

Vi skulle hilse og sige, at der stadig er ledige billetter til live-oplevelsen, som afvikles på dansk grund i Telia Parken. Du kan også se med fra fjernsynet. Her skal du tune ind på Kanal5, som har rettighederne til de danske landskampe. Begge kampe har kickoff kl. 20.45.

Vi ønsker dig en underholdende og uforglemmelig oplevelse.